Kinderopvang op de Linde

Peuterwerk, voor- en naschoolse opvang

Binnen Kindcentrum de Linde bieden wij peuterwerk en voor- en naschoolse opvang aan. We ondernemen veel activiteiten met onze kinderen en gaan graag op pad. Binnen de activiteiten van de voor- en naschoolse opvang staan techniek, wetenschap en ICT vaak centraal. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van onze samenwerkingspartner Korein Kinderplein. Of kom eens langs voor een bezoek, u bent van harte welkom!

Peuterwerk

Bij de Linde kan uw kind vanaf 2 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Op maandag- en woensdagochtend bieden wij van 08.30 tot 11.30 uur peuterwerk aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Tijdens deze ochtenden kunnen de kinderen o.a. lekker bewegen met peutergym. De kinderen ontdekken samen met andere kinderen spelenderwijs. Ook gaan ze af en toe op bezoek bij de kleuters van de Linde, waardoor we de overstap straks naar groep 1 een stukje minder groot en spannend maken.

Voorschoolse opvang

Kinderopvang
Kinderopvang

Wij bieden voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op die dagen kunnen uw kinderen vanaf 07.30 uur bij ons terecht. Tijdens de voorschoolse opvang ondernemen wij betekenisvolle en leuke activiteiten met de kinderen.

Naschoolse opvang (BSO)

Kindcentrum de Linde biedt naschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag aan. Op deze dagen is de opvang op onze eigen locatie. Op woensdag en vrijdag bieden wij naschoolse opvang aan op een andere locatie van SKOBOS, namelijk op Kindcentrum de Plataan aan de Van Tuldenstraat 2 in Oirschot. De kinderen worden dan na schooltijd naar deze locatie gebracht.
Onze naschoolse opvang staat bekend om zijn vele leuke uitstapjes en activiteiten. We hebben veel aandacht voor wetenschap en techniek. De kinderen spelen en ontwikkelen in een speelse omgeving en maken veel plezier!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Tessie Couturier (gebiedsmanager Korein) of Willem Leermakers (directeur).