Kennismaking en aanmelding

Komt uw kind naar onze school of kinderopvang?

Als uw kind 4 jaar wordt, dan mag het naar school! Uw kind is van harte welkom op Kindcentrum de Linde.  Wij nodigen u dan ook van harte uit voor een rondleiding op ons kindcentrum.  Tijdens deze rondleiding geven we graag uitleg over hoe wij ons onderwijs  en onze opvang vormgeven.  Fijn als u telefonische een afspraak met ons maakt, via 0499-550355. 
Heeft u uw kind aangemeld, dan ontvangt u een paar weken voordat het 4 jaar wordt een uitnodiging voor uw kind om kennis te komen maken. Op dat moment weten we ook wie de leerkracht wordt. Uw kind kan in totaal twee keer komen ‘wennen’. 
De inschrijfformulieren vindt u in de groene balken op deze pagina. 
Regelmatig krijgen wij vragen over zindelijkheid van kinderen bij de start op school. U kunt hier meer over lezen in ons document beleid zindelijkheid.

Zij-instromers

Zit uw kind al op school, maar zoekt u een andere school voor hem of haar? U bent altijd welkom om eens te komen kijken bij ons! Een school moet goed voelen, het moet een fijne plek zijn voor ieder kind. Soms kan een overstap naar een andere school gewenst en goed zijn. Wij staan altijd open voor een gesprek om samen te kijken of wij iets kunnen betekenen voor de ontwikkelbehoeften van uw kind.