Schooltijden de Linde

Wanneer ben je hier?

Schooltijden

Op Kindcentrum de Linde zijn de schooltijden als volgt:

Groep 1

Maandag 8.30 – 14.30 uur    
Dinsdag 8.30 – 14.30 uur    
Woensdag 8.30 – 12.30 uur    
Donderdag 8.30 – 14.30 uur    
Vrijdag vrij

Groep 2 t/m 8

Maandag 8.30 – 14.30 uur    
Dinsdag 8.30 – 14.30 uur    
Woensdag 8.30 – 12.30 uur    
Donderdag 8.30 – 14.30 uur    
Vrijdag 8.30 – 14.30 uur   

De eerste bel gaat vijf minuten voordat de schooldag begint. Hierdoor heeft iedereen vijf minuten om naar de klas te komen en kan de schooldag op tijd beginnen.

De kleuters verzamelen zich per groep bij de afbeelding van hun groep. Daar worden ze opgehaald door hun eigen leerkracht. De hogere groepen verzamelen zich per groep op een vaste plaats op het ‘Harrie van Moorselplein’. De leerkrachten halen de kinderen daar op en gaan per groep naar binnen.

Doordat alle leerkrachten de kinderen ‘s ochtends buiten ophalen kunnen ouders hen op dat moment gemakkelijk benaderen met mededelingen en vragen. Ook kunt u als ouder dan een afspraak maken voor na schooltijd. Ons team staat u graag te woord en is altijd bereid tot het maken van een afspraak voor een goed gesprek. Schroom niet, wij vinden het belangrijk om veel en goed met elkaar in gesprek te zijn en te blijven.

Lunch en tussendoortjes

Omdat we op de Linde werken met een continurooster blijven alle kinderen op school over. Iedereen eet in zijn eigen lokaal, met de eigen leerkracht en klasgenootjes.

Geeft u uw kind een gezonde lunch mee, bijvoorbeeld boterhammen met een stuk fruit of met groenten? Dan kunnen we samen het gezonde eetgedrag van de leerlingen bevorderen. Snoepgoed en frisdrank met prik zien we liever niet op de Linde, die passen niet bij de gezonde leefstijl waar we voor staan. Voorzie, voor het gemak, het lunchtrommeltje en de drinkbeker van naam.

Geeft u uw kind een tussendoortje mee? Kies dan voor een gezond pauzehapje. In al onze groepen is er rondom de pauze of tijdens de ochtendpauze een moment waarop de leerlingen de gelegenheid krijgen dit op te eten.