Kinderopvang op de Linde

Peuterwerk, voor- en naschoolse opvang

Binnen Kindcentrum de Linde bieden wij peuterwerk (inclusief VVE) en voor- en naschoolse opvang aan. We ondernemen veel activiteiten met onze kinderen en gaan graag op pad. Binnen de activiteiten van de voor- en naschoolse opvang staan techniek, wetenschap en ICT vaak centraal. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op de website van onze samenwerkingspartner Korein. Of kom eens langs voor een bezoek, u bent van harte welkom!
 

Peuterwerk

Bij de Linde kan uw kind vanaf 2 jaar spelenderwijs de wereld ontdekken en verkennen met andere peuters. Op maandag-, dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend bieden wij van 08.30 tot 12.30 uur peuterwerk aan voor kinderen van 2 tot 4 jaar.  We stimuleren de ontwikkeling met VVE-methoden, specifiek gericht op de ontwikkelingsfase van peuters. De kinderen ontdekken spelenderwijs, samen met andere kinderen en ze kunnen lekker bewegen met peutergym. Ook lunchen ze samen, wat een grote meerwaarde heeft, omdat de broodmaaltijd een belangrijk communicatief moment en een leerzame activiteit is. Kinderen worden gestimuleerd in hun zelfstandigheid tijdens deze maaltijd. 
De peuters werken in thema’s regelmatig samen met de kleuters, waardoor we de overstap straks naar groep 1 een stukje minder groot en spannend maken.

Voor- en naschoolse opvang

Kindcentrum de Linde biedt voorschoolse opvang op maandag, dinsdag en donderdag. Op die dagen kunnen uw kinderen vanaf 07.30 uur bij ons terecht.

Naschoolse opvang bieden wij op alle dagen van de week aan. Op maandag, dinsdag en donderdag is dat op onze eigen locatie. Op woensdag en vrijdag gaan de kinderen naar een andere locatie van SKOBOS, namelijk Kindcentrum de Plataan aan de Van Tuldenstraat 2 in Oirschot. De kinderen worden dan na schooltijd hier naartoe gebracht.
Onze opvang staat bekend om zijn vele leuke uitstapjes en activiteiten. We hebben veel aandacht voor wetenschap en techniek. De kinderen spelen en ontwikkelen in een speelse omgeving en maken veel plezier!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Silvia Morjaan (locatiemanager Korein) of Willem Leermakers (directeur).