Nieuws van de Linde

Weten wat en wie er speelt?

Nieuwsbegrip in groep 4 t/m 8

Donderdag

Na de kerstvakantie starten de groepen 4 tot en met 8 met een nieuwe methode voor begrijpend lezen. Ze gaan werken met Nieuwsbegrip, een erg leuke en leerzame methode die goed aansluit bij onze visie. lees verder »

De Linde gesloten op 12 december i.v.m. staking

Donderdag

Op dinsdag 12 december aanstaande gaan de meeste leerkrachten van Kindcentrum de Linde weer staken voor minder werkdruk en een eerlijk salaris. Dat betekent dat de school die dag dicht is. De kinderopvang is wel open. lees verder »

Schoolfruit voor alle kinderen

Maandag

Vanaf woensdag 15 november doet Kindcentrum de Linde twintig weken lang mee met het project EU-Schoolfruit. Vanaf die week krijgen de kinderen iedere woensdag, donderdag en vrijdag fruit en groente op school aangeboden. lees verder »

31 oktober informatieavond kinderopvang

Maandag

Op dinsdagavond 31 oktober organiseren wij om 19.30 uur een informatieavond over de kinderopvang op ons kindcentrum. Alle ouders die op dit moment gebruik maken van peuterwerk, voorschoolse- en naschoolse opvang en alle belangstellende nieuwe ouders zijn die avond van harte welkom. lees verder »

Praktische verkeersles voor onze kinderen

Maandag

Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich veilig in het verkeer kunnen begeven. Daarom krijgen zij op dinsdag 24 oktober de hele ochtend verkeersles. Het is een praktisch, leerzaam en uitdagend verkeersprogramma, dat wij met hulp van de ANWB aanbieden. lees verder »

Mogen wij aan u voorstellen...

Dinsdag

Met trots stellen wij de KinderMeedenkRaad van dit schooljaar aan u voor. Kinderen zijn onze belangrijkste gesprekspartners, daarom praten we veel met ze. Eén keer per maand gaat de directeur van ons Kindcentrum in gesprek met de KinderMeedenkRaad (KMR). lees verder »

De Linde gesloten op 5 oktober i.v.m. staking

Maandag

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat leerkrachten van basisscholen zich ernstig zorgen maken over de toekomst van het primair onderwijs in Nederland. Door lage salarissen en hoge werkdruk is het beroep van leraar onaantrekkelijk geworden. lees verder »

Studiedag SKOBOS

Woensdag

Op vrijdag 22 september aanstaande vindt de jaarlijkse studiedag plaats voor alle personeelsleden van SKOBOS. lees verder »

We gaan weer beginnen!

Donderdag

We gaan weer beginnen! lees verder »

Wisselmiddag: dinsdagmiddag 11 juli

Donderdag

Op dinsdagmiddag 11 juli gaan de kinderen van 13.15u tot 14.15u kennismaken met hun klas en (nieuwe) leerkracht van aankomend jaar. lees verder »

I-pads voor groep 4 t/m 8

Dinsdag

Sinds kort hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 een I-pad tot hun beschikking op school. In groep 6, 6-7 en 7 werd er door de kinderen al aan Snappet gewerkt op de I-pad. lees verder »

Pop-up store 'De Ontmoeting' van Kindcentrum de Linde deze week geopend

Dinsdag

Bij Kindcentrum de Linde werken alle groepen met leerarrangementen. De kinderen van groep 6a en 8a zijn bezig met een pop-up store waar ze allerlei spullen verkopen, zoals bijvoorbeeld speelgoed en kleding. lees verder »